Tentative Programme Schedule					
Anveshi Seminar: Development Beyond the State, 19th and 20th January 2018					
Day	Time	Speaker	Chair/ discussant	Rapporteur	Торіс
	9:00 - 9:30 am	Coffee, welcome, casual introductions, registration			
19th January 2018 (Day 1)	9:30-10:00 am	R Srivatsan	Aisha Farooqi	B Syamasundari	Presentation of the Concept
	10:00 am - 12:00 noon, each speaker 1/2 hour, Chairpersion 15 minutes, Discussion 45 minutes,	MA Moid	K Lalita	Shefali Jha	God and Government: Understanding development (s) in Hyderabad
		A Suneetha			Gendering Islamic Education: Issues at Stake
	12:00 - 12:15	Tea Break		1	
	12:15 - 1:15 pm, speaker 1/2 hour, chair 10 minutes, discussion 20 minutes	Gogu Shyamala	Madhava Prasad	A Suneetha	Death Stories of Dalit Writers
	1:15 pm to 2:15 pm	Lunch			
	2:15 - 4:15 pm, each speaker 1/2	Ilina Sen		kote Sheela Prasad	Threats to the indigenous life world
	hour, Chairperson 15 minutes, Discussion 45 minutes	P Thirumal	Rama Melkote		Mizo sensibility, history, poetics
	4:15 - 4:30	Tea Break			
	4:30 - 5:30 pm speaker 1/2 hour, chair 10 minutes, discussion 20 minutes	Madhava Prasad	Aditi Mukherjee	Vasanta Duggirala	Language, development, and freedom: a review of Indian debates
20th January 2018 (Day 2)	9:30-11:15, each speaker 1/2 hour, Chair 15 minutes, discussion 30 minutes	Uma Bhrugubanda	Susie Tharu	Asma Rasheed and Madhumeeta Sinha	Incitement to Equality: Producing a Gender Textbook In the New Millennium
		Rekha Pappu			What does employment have to do with it?": Reconfiguring approaches to education
	11:15-11:30	Tea Break			
	11:30-12:30 pm, speaker 1/2 hour, chair 10 minute, discussion 20 minutes	Anand Zachariah	Binayak Sen	Mithun Som	Non-state medical education: the challenges of developing a contextual medical education: The experience of Christian Medical College
	12:30 to 1:00	Deeptha Achar and Santosh Dash	Udaya Kumar	Shamuel Tharu	Reading Social Science Research: Caste and Development in Gujarat
	1:00 - 2:00	Lunch			
	2:00 - 3:15 pm, speaker 1/2 hour, Chair 15 minutes, discussion 30 minutes	Satish Poduval	Udaya Kumar	BS Sherin	The State Beyond Development: Technologies of Truth in Malayalam Cinema
		Tea Break			
	3:30 - 5:30 pm, each speaker 1/2 hour, chair 15 minutes discussion 45 minutes	Aisha Farooqi	Uma Bhrugubanda	MA Moid	Hindutva and the Minorities: Muslims, Terrorism and Inclusion
		R Srivatsan			Scattered notes on the impasses around contemporary Hinduism